Cursurile noastre

Studiază și caută planul lui Dumnezeu pentru tine!

Dumnezeu face lucruri uimitoare în lume, atunci când tu alegi să faci parte din planul Său, în orașul tău, la locul de muncă, în familia ta.

Cursul Kairos

Lumea se schimbă, dar scopul și planul lui Dumnezeu pentru poporul Său rămân aceleași. În acest curs captivant, pe parcursul a nouă sesiuni, vei descoperi planul lui Dumnezeu pentru lume și rolul tău în acest plan.

Youth Kairos

Conceput special pentru adolescenți, cursul Youth Kairos invită tânărul să-și descopere rolul în povestea lui Dumnezeu care se desfășoară constant și, de asemenea, îl provoacă să facă pași mici pentru o diferență mare, favorizând Împărăția lui Dumnezeu.

Povestea neterminată

De-a lungul istoriei omenirii, povestea mântuirii lui Dumnezeu a înflorit constant pentru momentul încheierii ei glorioase. Porniți într-o călătorie cu biserica sau cu grupul de ucenicie în studierea acestei Povestiri neterminate.

Împuternicit să influențezi

Care este legătura dintre job-ul nostru și închinare? Într-un curs care inspiră și provoacă, Ken Chua ne invită să luăm în considerare modul în care aceste două puncte se conectează și cum poporul lui Dumnezeu poate fi împuternicit să influențeze, oriunde ar fi plasat.